Poti comanda produsele noastre online (direct pe pagina de internet), prin email sau telefonic. Comenzile prin telefon se vor prelua de operatorul nostru doar intre orele 09:00 – 16:00 de luni pana vineri, in zilele lucratoare. Iti recomandam comanda online prin metoda „Adauga in cos”.


Comanda online


Toate produsele afisate pe site-ul www.panfood.ro pot face obiectul unei comenzi IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.

Produsul pe care vrei sa il comanzi poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din hederul paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare sau direct din pagina de Noutati. Prin apasarea butonului Adauga in cos, produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor, pentru finalizarea comenzii, trebuie sa te loghezi sau sa introduci urmatoarele date:

  • Datele personale / Datele de facturare

  • Adresa de livrare

Dupa completarea tutoror datelor, te rugam sa citesti si sa bifezi ca esti de acord cu Termenii si Conditiile paginii www.panfood.ro si sa bifezi daca doresti sa te abonezi la Newsleterul Pan Food in care te vom anunta periodic despre noutatile si promotiile curente.


Comanda telefonica


Te rugam sa apelezi numarul de telefon 0269577188, iar un consultant Pan Food va prelua comanda ta. Serviciul de preluare comenzi telefonice este disponibil intre orele 09:00 – 16:00 de luni pana vineri, in zilele lucratoare.


Plata


Metoda de plata acceptata este plata ramburs: achiti comanda in numerar, la livrare.

Receptia produselor


La receptia coletului, daca observi degradarea acestuia sau daca este desigilat, il poti returna curierului. Acesta va intocmi un proces-verbal de constatare, fara costuri pentru tine.

In cazul in care doresti returnarea produselor din alte motive decat cele mentionate mai sus, ai dreptul sa faci acest lucru, iar plata transportului prin curier pentru retur este in sarcina ta.

Conditia pentru returnarea produselor este ca acestea sa fie nedesigilate si nedeteriorate.

Poti returna coletul prin orice firma de curierat la adresa: SC Pan Food SRL, Parcul Industrial Nr. P2, Sura Mica, Sibiu. Vei primi de la noi contravaloarea comenzii in maximum 3 zile lucratoare. Restituirea sumei se va face exclusiv prin transfer bancar.

Datele Personale


Prin inregistrarea ca utilizator al panfood.ro iti vom solicita o serie de date personale precum numele si prenumele, adresa de email, adresa, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea ta ca utilizator al serviciului panfood.ro. De asemenea, pentru a te abona la newsletterul sau alertele panfood.ro, va trebui sa ne comunici o adresa de e-mail valida precum si alte date personale.

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul tau expres si neechivoc, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.


Limitarea responsabilitatii


SC Pan Food SRL si furnizorii/partenerii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat, in timpul utilizarii site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestora. Desi face toate eforturile in acest sens, SC Pan Food SRL nu garanteaza ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, ca utilizarea site-lui este lipsita de riscuri (virusi, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice Internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor), ca informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte si la zi.


Inregistrarea ca utilizator


Site-ul panfood.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului panfood.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, trebuie sa te inregistrezi ca utilizator (sa iti creezi un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre tine a Termenilor si Conditiilor de utilizare a panfood.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si SC Pan Food SRL.

Intrucat Termenii si Conditiile pot fi modificate, te rugam sa le revezi periodic. In conditiile in care nu vei mai fi de acord cu prevederile acestora, te rugam sa nu mai accesezi/folosesti serviciile panfood.ro.

Daca folosesti acest site, esti responsabil cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul tau de utilizator creat pe site si esti de acord sa iti asumi responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul tau de utilizator.

In situatii justificate panfood.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri dupa cum considera necesar.


Preturile


Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe panfood.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata conform cotelor in vigoare la data facturarii pentru produsul respectiv).


Descrierea si returnarea produselor


panfood.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de exact in prezentarea corecta a informatiilor prezentate pe acest site. Cu toate acestea, panfood.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau alte tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de panfood.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe site, il poti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 34/2014.

In cazul in care intelegi sa valorifici acest drept ai obligatia sa returnezi produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, sigilat, pe cheltuiala ta. Produsele se pot returna exclusiv prin servicii de curierat la adresa: SC Pan Food SRL, Parcul Industrial Nr. P2, Sura Mica, Sibiu.


Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut


Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; pot trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. panfood.ro isi rezerva dreptul de a nu permite publicarea acestui tip de continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe panfood.ro, transmiti, in afara cazurilor in care SC Pan Food SRL indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate.

SC Pan Food SRL are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Hiperambrozia.ro, cedezi dreptul catre SC Pan Food SRL de a folosi numele tau in relatie cu materialele postate; garantezi ca detii sau controlezi intr-o alta forma dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postezi; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si a altor forme de continut din partea utilizatorilor, ale panfood.ro.

panfood.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe site. panfood.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe site. panfood.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.


Forta Majora


panfood.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre panfood.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa panfood.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la panfood.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele panfood.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.


Publicitatea


panfood.ro poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa si/sau a colaboratorilor sai. Prin utilizarea panfood.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor, iti exprimi in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.


Legislatia aplicabila


Serviciile oferite de SC Pan Food SRL prin intermediul panfood.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane aplicabile. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei, la sediul SC Pan Food SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Sibiu.


Prezentarea ofertei


panfood.ro isi rezerva dreptul de a opera oricand orice modificari asupra preturilor si informatiilor despre produsele prezente pe site-ul panfood.ro, fara o instiintare prealabila. Informatiile despre produsele prezente pe site-ul panfood.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul panfood.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.