Subscrisa S.C. PAN FOOD SRL cu sediul în Șura Mică, Parcul Industrial nr.P2, Jud. Sibiu, prin prezenta notă de informare vă aduce la cunoștință aceea că, începând cu data de 25 mai 2018, societatea se va alinia la standardele europene în vigoare, privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, stipulate în
Regulamentul 2016/679/UE, asigurându-vă că respectă dispozițiile legale privitoare la protecția datelor cu caracter personal și pune în aplicare măsuri tehnice și organizatorice de protejare a tuturor operațiunilor privitoare, în mod direct sau indirect, la datele cu caracter personal.
Prin noțiunea de ”date cu caracter personal” se înțelege orice informație referitoare la o persoană fizică/juridică identificată sau identificabilă - direct sau indirect, prin referire la unul sau mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale, respectiv:
- date aparținând persoanei (nume,prenume/denumire, vârstă, atribute de identificare, fotografie, date biometrice etc.);
- date în legătură cu persoana sau viața privată a acesteia (domiciliu și/sau reședință, ocupație, număr de telefon, e-mail, informații bancare, venit, originea etnică sau rasială, apartenență politică, apartenență sindicală, viața sexuală, convingeri politice, religioase și filosofice, condamnări penale, sancțiuni administrative sau contravenționale, starea de sănătate, date medicale și/sau genetice etc.);
- orice alt tip de date care se pot corela și care pot conduce la identificarea unei persoane (adresa IP a calculatorului, orice date de identificare on-line, date de identificare auto și/sau GPS, date de localizare etc.).
Scopul prelucrării datelor cu caracter personal este atât contractual cât și legal, temeiul prelucrării fiind raporturile comerciale (cu scop informativ și comercial) existente între noi, precum și prevederile legale aplicabile acestor raporturi, cu precizarea că, informațiile oferite de dumneavoastră, cele care conțin date de identificare, vor fi utilizate în scop de marketing, pentru informare și acordare de beneficii de loialitate, emitere facturi și emitere a altor acte specifice raporturilor comerciale, corespondențe, diverse informări, ce presupun întocmirea formalităților impuse de legislația în vigoare.
 
Prelucrarea datelor personale se va face pe toată durata desfășurării relațiilor comerciale, în baza contractelor specifice și legislației aplicabile în materie, iar stocarea datelor personale se face până la expirarea obligațiilor legale privind arhivarea acestor documente.
Beneficiați de dreptul de acces, intervenție, rectificare și portare cu privire la datele pe care ni le furnizați, de cel de a limita prelucrarea realizată de noi și chiar de a solicita ștergerea datelor.
Menționăm, în mod expres că, intervenția asupra datelor pe care ni le-ați furnizat poate fi de natură să împiedice executarea contractului încheiat între dumneavoastră și societatea subscrisă, în acest caz subscrisa va fi exonerată de orice răspundere.
Prin aceasta informare ati luată cunoștință și va exprimati acordul ca datele furnizate  de dumneavoastra sa poata fi folosite, prelucrate si stocate in scopurile prezentate in nota de informare.
In caz ca doriti stergerea datelor dumneavoastra din baza noastra de date, va rugam sa ne trimiteti un email la adresa : admin@panfood.ro.
În situația în care veți considera că s-a încălcat vreun drept privind acest subiect, aveți posibilitatea de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.


Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situatia contului de pe panfood.ro privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Pan Food  poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.

Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

 

Nota de informare privind protectia datelor personale

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Sc Pan Food SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra. Principalele date de trafic care sunt colectate pe acest website sunt: adresa de email, numele si prenumele, numar de telefon si adresa.


Pan Food este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 13244 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.

 

Dreptul de a va modifica si stege datele detinute de panfood.ro

 

panfood.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand, prin trimiterea unui email la adresa: contact@panfood.ro

 

Securitatea datelor


Sc Pan Food Srl utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte aplicate salariatilor si procedurilor de lucru  pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare.

Sc Pan Food Srl foloseste datele cu caracter personal doar in urmatoarele situatii:

 

- in colaborarea cu serviciile de curierat pentru expediarea produselor. Numele, adresa si numarul de telefon vor fi oferite firmei de curierat in acest caz Fan Courier pentru livrarea coletului

- in comunicarea cu dvs.

- trimiterea de newslettere si oferte speciale.

- informatii despre contul si statusul comenzilor

- solicitarea de review-uri pentru produsele achizitionate

 

Sc Pan Food Srl NU foloseste datele cu caracter personal in urmatoarele situatii:


- expedierea de mesaje tip SPAM. Orice utilizator al siteului www.panfood.ro poate sa renunte la abonarea la newsletter

 

Sc Pan Food Srl poate stoca informatii cu caracter personal pentru a avea o gestiune mai buna in relatia cu dvs. Informatiile stocate sunt: adresa de email, date de contact (nume, adresa, numar de telefon), Ip-uri si informatii despre ISP-uri (Internet Service Provider - furnizorul serviciului de internet) cookie-uri (ex: Google, Facebook, Zopim etc), browserul de internet folosit pentru navigare (google Chrome, Mozzila Firefox, Internet Explorer, etc) cat si echipamentul folosit la navigare (mobil, desktop sau tableta), data si ora la care siteului a fost vizitat, timpul petrecut in cadrul siteului cat si paginile care au fost vizualizate. Toate informatiile stocate vor fi folosite pentru statistici prin intermediul carora incercam sa inbunatatim experienta in cadrul magazinului online.

 

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe panfood.ro implica o parola.

 

Feedback

 

Noi oferim posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

 

 

Modificari ale politicii de confidentialitate

 

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti prin intermediul sectiunii de Contact.